HiDrop shiny white zijaanzicht HiDrop shiny white vooraanzicht HiDrop shiny white schuin vooraanzicht HiDrop shiny white schuin achteraanzicht HiDrop shiny white achteraanzicht HiDrop shiny white bovenaanzicht
Nieuw

HiDrop shiny white L

Wees de snelste op de baan met de HiDrop of in het nieuwe Gap-springen: Deze ASTM-geclassificeerde integraalhelm is je hoofdbescherming voor de zwaarste Downhill-ritten.

Alle varianten voor HiDrop
Grootte voor HiDrop
Kleuren voor HiDrop
Beschrijving

Jouw doel: Wees de snelste op de tracks of in het nieuwe gap-springen of land eindelijk precies goed met je nieuwe truc. Je wilt maximaal beschermd zijn en je volledig richten op je uitdaging. De ABUS HiDrop is de perfecte MTB-helm voor dergelijke missies.

De HiDrop voldoet aan de normen EN1078, ASTM F1952, ASTM F2032, CPSC, AS/NZ. Hij is samen met onze teamrijders ontwikkeld en getest op de zwaarste circuits ter wereld. De helm werd gebruikt bij de EWS, de Crankworx World Tour en in de DH World Cup.
De ABS-buitenschaal maakt de helm bijzonder slagvast. Zijn schokabsorberende functie wordt versterkt door de kern van EPS en EPP.
Dankzij de goede ventilatie hou je het hoofd koel en kunt je je volledig concentreren op je doel.
Bij een botsing komt het Break-Away vizier los van de helm om ter bescherming van de nek te voorkomen dat het hoofd naar achteren wordt geslingerd of dat het vizier breekt.
Een helm voor de zwaarste uitdagingen. ABUS HiDrop. Reach your goals.

Technologieën

  • ABS-schaal met een kern van EPS en EPP
  • Voldoet aan de normen ASTM F1952, ASTM F2032, EN1078, CPSC, AS/NZ
  • Ademende, insteekbare wangbeschermers
  • Break-Away-vizier: Scherm breekt af bij impact
  • Dubbele D-ring gespsysteem
  • Ontwerp geschikt voor bril

Downloads

Algemene downloads:

Specificaties
kleur: grijs, wit
Maat: L
Achterlicht: Nee
Vizier: Nee
Kleurontwerp: shiny white
Hoofdomtrek: 59-60 cm
Smart - Crash Detection: Nee
Gewicht: 1050 g
Accessoires
Loading ...