KeyGarage™ 797 SMART-BT met sleutels KeyGarage™ 797 SMART-BT KeyGarage™ 797 SMART-BT KeyGarage™ 797 SMART-BT met sleutels

797 KeyGarage™ One

Stel sleutels met onze KeyGarage™ 797 met Bluetooth® ter beschikking. Genereer eenvoudig een cijfercode via de app of stuur een toegangsticket.

Alle varianten voor 797 KeyGarage™ One
Beschrijving

Smart is, als het makkelijk is: Onze KeyGarage™ 797 Smart-BT kan worden bediend via Bluetooth® en een app.

Onze KeyGarage™ 797 Smart-BT met beugel is een geweldige manier om tijdelijk en flexibel max. 20 sleutels, drie autosleutels of 30 plastic pasjes/kaarten te verstrekken aan verschillende groepen mensen. Bevestig ze eenvoudig aan deurknoppen, balustrades of handgrepen. Als beheerder kunt u via de app een cijfercode van zes cijfers genereren voor extra personen. Zo hebben zij ook zonder smartphone toegang tot de in de slimme KeyGarage opgeslagen voorwerpen, bijvoorbeeld uw vakantiegasten in de vakantiewoning, klusjesmannen, schoonmakers, mobiele zorgdiensten en nog veel meer. Een andere mogelijkheid is om via de app een elektronisch toegangsticket te sturen. Onze Bluetooth® KeyGarage heeft de veiligste AES-128 bit encryptie die momenteel verkrijgbaar is. Binnenin zitten twee haken voor sleutels. De batterijen kunnen op elk moment worden vervangen zonder de KeyGarage™ 797 Smart-BT te openen. Wij adviseren om de KeyGarage™ 797 Smart-BT te gebruiken op overdekte plekken in de buitenlucht.
 • Made in Germany
Toepassingsvoorbeeld - KeyGarage™ 797 SMART-BT

 

Technologieën

 • Grote, stabiele metalen behuizing
 • Verlicht elektronisch toetsenbord voor het invoeren van een 6-cijferige cijfercode
 • Beheer en gebruik van de KeyGarage™ via de HomeTec Pro Bluetooth-app
 • Het genereren en verzenden van persoonlijke toegangstickets of een 6-cijferige code voor meerdere gebruikers
 • Inzage in de logboekgeschiedenis en actuele gebruikers
 • Capaciteit voor maximaal 20 sleutels, maximaal 3 autosleutels of maximaal 30 plastic pasjes/kaarten
 • Geïntegreerde sleutelhaak voor het ophangen van sleutels/sleutelbossen
 • Automatische vergrendeling
 • Batterijvakje voor 2 x AA batterijen, van buitenaf toegankelijk

Toepassing en gebruik

 • Voor het veilig opbergen van sleutels of kleine waardevolle spullen voor bevoegde personen
 • Snelle en gemakkelijke toegang voor vaak wisselende groepen mensen (bijv. klusjesmannen, bedieningspersoneel, vakantiegasten, autoverhuur, appartementencomplexen, zorgdiensten)
 • Toegangsmogelijkheid door het genereren en doorgeven van een cijfercode of door het versturen van een elektronisch toegangsticket via de HomeTec Pro Bluetooth-app
 • Bevestiging met beugel voor flexibel en tijdelijk gebruik binnenshuis of overdekt buitenshuis (bijv. op deurknoppen, balustrades of handgrepen)
 • Met grote opbergruimte binnenin voor het bewaren van hele sleutelbossen

Varianten

 • Kleur: zwart-zilver
 • 787 One: KeyGarage™ voor wandmontage

FAQ

Ja, dat is mogelijk. De Smart KeyGarage™ is IP54 getest en weerbestendig. Wij raden echter aan een beschutte buitenlocatie te kiezen.

Ja, de beugel en de schuimrubberplaat zijn als accessoires apart verkrijgbaar.

Nee, om een cijfercode te genereren, moet een Bluetooth®-Verbinding met de Smart KeyGarage™ aanwezig zijn. Alleen elektronische toegangstickets kunnen ook zonder Bluetooth®-verbinding via de app worden aangemaakt en verzonden. 

Nee, om het toegangsticket te kunnen inwisselen, moet een Bluetooth®-verbinding met de Smart KeyGarage™ gewaarborgd zijn. 

Nee, alleen de beheerder is gerechtigd om individuele cijfercodes toe te kennen. Wanneer de gebruiker een cijfercode aanmaakt, wordt deze automatisch gegenereerd. 

In principe wel, maar om veiligheidsredenen raden wij u aan niet te kiezen voor een eenvoudige reeks getallen. Bovendien wordt de code "000000" om veiligheidsredenen niet vrijgegeven en kan dus niet als openingscode worden gebruikt.

This is how to change the code on your Smart KeyGarage.

 

Ja, dit is verplicht aangezien alleen 6-cijferige codes worden geaccepteerd. Een 6-cijferige code zorgt voor een hoger veiligheidsniveau: Het staat een miljoen cijfercombinaties toe. Met een 4-cijferige code zouden er slechts 10.000 zijn. 

Er kunnen maximaal 28 verschillende gebruikers worden aangemaakt. Indien er meer dan 28 gebruikers worden aangemaakt, wordt de oudste gebruiker zonder machtiging voor de actuele periode automatisch gewist.

Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Indien een code is vergeten, moet een nieuwe worden toegekend. 

De HomeTec Pro-app werkt zowel op Android-toestellen als op smartphones met een iOS-besturingssysteem.

Download de gratis ABUS HomeTec Pro App voor iOS of Android.

In principe kan de Smart KeyGarage™ worden gebruikt met verschillende en meerdere eindapparaten. Dit is echter niet tegelijkertijd mogelijk omdat de "Multiconnect"-functie niet is geïmplementeerd. 

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Om duidelijk te maken dat de Smart KeyGarage™ is "gewekt", licht een witte LED kortstondig fel op wanneer hij wordt gewekt. 

Wanneer de Smart KeyGarage™ uitsluitend via code-invoer wordt bediend, heeft de batterij een levensduur van maximaal een jaar. Als de Smart KeyGarage™ uitsluitend via de app wordt bediend, heeft de batterij een levensduur tot tweeënhalf jaar. 

De batterijen kunnen snel en gemakkelijk worden vervangen omdat het batterijvak van buitenaf toegankelijk is. 

Zodra de capaciteit van de batterijen laag is, krijgt u vóór elk openen en sluiten van de Smart KeyGarage™ een melding via de LED-lampjes dat de batterijen binnenkort moeten worden vervangen: U kunt dit herkennen aan het oranje licht dat driemaal knippert. 

Unboxing: Smart KeyGarage 797 Bluetooth®
Assembly & activation
Add user and redeem invitation via smartphone
Add user and redeem invitation without smartphone

 

Specificaties
Aantal sleutels: 20
Afwerking: zwart-zilver
Beugel breedte b: 40 mm
Beugeldiameter d: 8 mm
Hoog f: 179 mm
Structuur: Technische tekening
Technische tekening
Aantal Cards: 30
Breedte a: 82,5 mm
Beugel hoogte c: 49 mm
diep e: 63 mm
Gewicht: 888 g
Loading ...