Doel en gebruik Van fiets tot quad

ABUS heeft de oplossing, de keuze is aan u.

ABUS beschermt uw mobiele eigendommen en biedt producten en diensten op het gebied van veiligheid onderweg. Ons productaanbod omvat naast fietssloten, -helmen en -tassen tevens sloten voor motoren, sloten en veiligheidssystemen voor boten, ATV's, quads of sneeuwscooters. Daarnaast hebben wij bevestigingssystemen voor de voorwerpen die u wilt meenemen.

Fiets Fiets
ABUS Motorrad Motorfiets
Objetivo pretendido Snowmobile U-lock Beveiliging voor quads en ATV-s
Veiligheid op het water Veiligheid op het water

Fiets

Of u nu uw fiets tegen diefstal wilt beveiligen, uw hoofd met behulp van een fietshelm wilt beschermen bij een valpartij of gewoon iets wilt vervoeren zonder dat dit beschadigd. Voor al deze problemen beschikt ABUS over de juiste oplossing!

Alles ontdekken

Fiets

Motorfiets

Motordieven maken door het hoogwaardige materiaal geen kans. Deze doorontwikkelde sloten zijn tenslotte 'Made in Germany'. Welk slot past het beste bij uw motor? Een beugelslot, kettingslot of toch eerder een remschijfslot met alarm? ABUS heeft de oplossing, de keuze is aan u.

Alles ontdekken

ABUS Motorrad

Alles ontdekken

Beveiliging voor quads en ATV-s

Steeds meer enthousiastelingen genieten van dit gemotoriseerde voertuig op vier wielen. Om dit plezier lang te laten aanhouden, biedt ABUS een speciaal veiligheidsprogramma aan voor all-terrain-vehicles en quads.

Alles ontdekken

Objetivo pretendido Snowmobile U-lock

Alles ontdekken

Veiligheid op het water

Wilt u uw boot of aanhanger beschermen tegen diefstal? Ook daarvoor heeft ABUS allerlei handige oplossingen.

Alles ontdekken

Veiligheid op het water

Alles ontdekken

Producten vergelijken