Veiligheid aan boord

Veiligheid op het water 100% roestvrije veiligheid

Wilt u uw boot of aanhanger beschermen tegen diefstal? Ook daarvoor heeft ABUS allerlei handige oplossingen.

Van een slot voor de buitenboordmotor tot het afsluiten van de kajuitdeur. Lees meer over de wereld van de maritieme veiligheid!

De uitstekende kwaliteit van het speciale, geharde staal, het geraffineerde sluitmechanisme en het compacte slot maken deze ABUS-hangsloten onmisbaar voor iedere booteigenaar. De sloten zijn daarnaast ook nog eens prima bestand tegen roestvorming.

Alles ontdekken

70IB Aqua Safe

Alles ontdekken

ABUS heeft een veiligheidssysteem ontwikkeld, dat zonder veel inspanningen op haast elk gangbare buitenboordmotor gebruikt kan worden. De modellen 808 Reef en 388 Nemo Evo houden aan de ene kant met succes dieven op afstand en zijn daarnaast uitstekend bestand tegen roestvorming.

Alles ontdekken

808 Reef

Leg uw aanhanger aan de ketting: Wie op het water van zijn boot wil genieten, moet de aanhanger voor de boot meestal zonder toezicht op het vaste land achterlaten. Met de kettingsloten van ABUS kunt u deze handige aanhangers beschermen tegen grijpgrage dieven en zorgeloos genieten van uw vaartocht. Door de veelzijdigheid van onze veiligheidssystemen is er voor iedere toepassing een passende oplossing.

Alles ontdekken

GRANIT™ Power Chain 37 14KS Black Loop + GRANIT™ WBA 100
Loading ...