© ABUS

Houders Voor een eenvoudig transport

Fiets- en motorfietssloten moeten niet alleen veilig zijn, maar ook handig in het gebruik.

Speciale houders zorgen voor het nodige comfort, zeker wat betreft het meenemen op de tweewieler. ABUS beschikt over een uitgebreid aanbod houders voor de meest uiteenlopende fiets- en motorfietssloten. Of je het slot wilt bevestigen aan het frame of aan de bagagedrager. Of het frame van je fiets nu uit ronde buizen bestaat of uit ovalen. Bij ABUS vindt u de juiste houder voor uw ABUS-slot.

Slothouders - Fiets

Fietssloten moeten niet alleen veilig zijn, maar ook handig in het gebruik. Speciale houders zorgen voor het nodige comfort, zeker wat betreft het meenemen op de fiets. ABUS beschikt over een uitgebreid aanbod houders voor de meest uiteenlopende fietssloten. Of je het slot wilt bevestigen aan het frame of aan de bagagedrager. Of het frame van je fiets nu uit ronde buizen bestaat of uit ovalen. Bij ABUS vindt u de juiste houder voor uw ABUS-fietsslot.

Alles ontdekken

© ABUS

Alles ontdekken

Slothouders - Motorfiets

Zelfs het beste slot helpt niet, wanneer het niet gebruikt wordt. Wellicht een cliché, maar toch ook belangrijk in de alledaagse realiteit. Wanneer het te veel moeite kost om een slot mee te nemen, hebben veel motorrijders de neiging om het slot niet al te vaak te gebruiken. Als specialist op het gebied van sloten willen we graag verder gaan dan de productie van goede sloten.

Alles ontdekken

Halter

Alles ontdekken

Producten vergelijken