Staalkabel 210/185 zwart Staalkabel 210/185 zwart Sleutel

Multiloop 210/185 black

De ABUS Multiloop 210 is een veelzijdig speciaal slot voor het beveiligen van voordelige tweewielers of hoogwaardige onderdelen.

Alle uitvoeringen voor Multiloop 210
Kleuren voor Multiloop 210
Delen
Beschrijving

Wanneer andere sloten te kort of te log zijn of hun grenzen bereiken, komt de flexibele en veelzijdige Multiloop 210 tot zijn recht.

Met een lengte van 185 centimeter biedt het speciale slot een ruime marge om uw bezittingen te beveiligen. Met de in de behuizing geïntegreerde adapter is het kinderspel om de Multiloop 210 om te bouwen van een grote lus naar een kabel met twee lussen. In opgevouwen toestand is deze ruimtebesparend en gemakkelijk te vervoeren. De Multiloop 210 is de ideale aanvulling op uw bestaande beugel-, hang- of frameslot. De tien millimeter dikke staalkabel kan worden gebruikt om omvangrijke en meerdere voorwerpen tegelijk tegen diefstal te beveiligen dankzij de variabel instelbare lussen.
Het slot is ook geschikt voor het beveiligen van kampeer- of tuinmeubelen, surfplanken, ladders enz., thuis en onderweg. De kunststof coating van de staalkabel beschermt de oppervlakken tegen lakschade en krassen, zowel tijdens de aansluiting als tijdens het transport. Overigens wordt de ABUS-sleutelservice aangeboden voor de Multiloop 210. Zo kunt u gemakkelijk vervangende sleutels bijbestellen.

Technologieën

  • 10 mm sterke, hoogwaardige staalkabel
  • Kunststof coating voorkomt lakschade aan het fietsframe
  • Geïntegreerde adapter in het slothuis zorgt voor het omzetten van een enkele kabel naar een dubbele kabel

Gebruik en bediening

  • Goede beveiliging bij laag diefstalrisico
  • Beveiliging voor accessoires zoals b.v. helmen en protectors
  • Veelzijdige gebruiksmogelijkheden in en om het huis, werk en vrije tijd
  • Dankzij de verstelbare lussen is dit slot hoogst flexibel, waardoor het makkelijk kan worden vastgemaakt aan een vast object of meerdere objecten samengebonden kunnen worden

Tips

  • Kabelsloten kenmerken zich door hun grote flexibiliteit en lichte gewicht
  • Dankzij de mogelijkheid de lussen variabel in te stellen is de totale lengte van ca. 2 meter ideaal te gebruiken en aan verschillende objecten aan te passen
Specificaties
Kleurontwerp: black
Gewicht: 680 g
kleur: zwart
Soort vergrendeling: sleutel
Loading ...