Made to discover

Ontdek de MoDrop
©ABUS

Crash Detection

Meer
Header

veilig op de weg met uw motor

ABUS Motorfiets
1/3
Scraper 3.0 ACE ultra blue Fietshelmen
BORDO Alarm © ABUS Sloten
GRANIT™ Sledg 77 (links) & GRANIT™ Detecto XPlus™ 8077 (rechts) Motorfiets
BORDO™ Alarm 6000A ABUS Hoogtepunten

ABUS Veiligheid op de weg

Mobiele beveiliging is belangrijk voor ons

ABUS beschermt uw mobiele eigendommen en biedt producten en diensten op het gebied van veiligheid onderweg. Ons productaanbod omvat naast fietssloten, -helmen en -tassen tevens sloten voor motoren, sloten en veiligheidssystemen voor boten, ATV's, quads of sneeuwscooters. Daarnaast hebben wij bevestigingssystemen voor de voorwerpen die u wilt meenemen.


Scraper 3.0 ACE ultra blue

Fietshelmen Veiligheid op de weg

Het dragen van een fietshelm verlaagt op drastische wijze het risico op hoofdletsel tijdens en na een ongeluk met uw fiets. De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design.

De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design. Van helmen voor baby's en kinderen, een cityhelm voor een boodschap of de dagelijkse rit naar kantoor tot high-end sporthelmen. ABUS biedt innovatieve fietshelmen die uw hoofd uitstekend ventileren, over een prima draagcomfort beschikken en aan de vorm van uw hoofd aan te passen zijn.

ABUS Fietshelmen
IVY Chain 9100

Sloten Rondom beveiligd

ABUS beschikt met zijn hoogwaardige beugel-, ketting- en vouwsloten, gepantserde en normale kabelsloten en spiraalsloten over een volledig spectrum aan fietssloten en biedt het juiste fietsslot voor iedere wens.

Niet alleen op het gebied van fietsveiligheid, maar ook motor-, boot- en trailerveiligheid zijn opgenomen in het grote ABUS-assortiment. Naast diverse speciale sloten is er voor bijna elk slot een geschikte houder of transportmogelijkheid. Met een relatief lage inspanning maak je het leven van menig fietsendief zo onmogelijk!

ABUS sloten
GRANIT™ Sledg 77 (links) & GRANIT™ Detecto XPlus™ 8077 (rechts)

Motorsloten Zekeringen voor uw motor

Of het nu gaat om een 125cc, scooter, chopper of sportmotor, ABUS beschikt over een uitgebreide range van veiligheidssystemen. Mechanisch, maar steeds vaker ook een mix van mechanica en elektronica.

Motordieven maken door het hoogwaardige materiaal geen kans. Deze doorontwikkelde sloten zijn tenslotte 'Made in Germany'. Welk slot past het beste bij uw motor? Een beugelslot, kettingslot of toch eerder een remschijfslot met alarm? ABUS heeft de oplossing, de keuze is aan u.

ABUS Motorsloten
©ABUS
ABUS AirBreaker

Het maakt niet uit of u uw fiets wilt beschermen tegen diefstal, uw hoofd wilt beschermen tegen een val met een fietshelm of gewoon een paar dingen wilt vervoeren zonder schade. ABUS biedt voor al deze taken de juiste oplossing! Van basisbeveiliging tot hightech sloten voor bescherming tegen diefstal. Of voor fietshelmen van de eerste kinderhelm tot de professionele fietshelm. Bij ABUS vindt u voor elke toepassing het juiste product.

ABUS - mobiele beveiliging, al meer dan 80 jaar gemaakt in Duitsland. ABUS produceert speciaal voor motorfietsen kettingsloten, sluitingen en remschijfsloten. De voortdurende verdere ontwikkeling op het gebied van constructie en materialen zorgt ervoor dat ABUS potentiële dieven altijd een stap voor is op potentiële dieven.

©ABUS
ABUS handelsmerk "Made in Germany"
Loading ...