KeyGarage™ 797 SMART-BT met sleutels KeyGarage™ 797 SMART-BT KeyGarage™ 797 SMART-BT KeyGarage™ 797 SMART-BT met sleutels

797 KEYGARAGE™ One

Eenvoudige sleuteloverdracht: Bewaar sleutels veilig en deel ze met anderen. Onze KEYGARAGE™ One 797 sleutelkluis kan worden geopend met behulp van individuele cijfercodes of een smartphone.

Alle varianten voor 797 KEYGARAGE™ One
Beschrijving

Onze slimme KEYGARAGE One 797 met beugel biedt comfort in uw sleutelbeheer. Ontdek de voordelen van de app-bestuurde sleutelkluis:

 • Veilige opslag en eenvoudig delen van sleutels
 • Vergrendel en open de sleutelkluis met een cijfercode of smartphone
 • Montage zonder gereedschap en flexibele keuze van de toepassingslocatie
 • Comfortabele instelling en overzichtelijk beheer via de app
U kunt de KEYGARAGE met behulp van de beugel veilig bevestigen op allerlei locaties. Er is ruimte voor maximaal 20 sleutels of drie autosleutels of maximaal 30 toegangspasjes in EC-kaartformaat. Als u de juiste cijfercode weet, kunt u het sleutelkastje openen.
Dit is praktisch voor de overdracht van sleutels aan gasten in een vakantiewoning - U hoeft geen afspraak te maken om de sleutel persoonlijk ter plaatse over te dragen. Maar u kunt ook gemakkelijk toegang verlenen aan vaklui, schoonmakers of mobiele zorgdiensten met deze slimme sleutelkluis. Om dit te doen, gebruikt u als beheerder de app om een individuele cijfercode te maken voor de persoon aan wie u toegang wilt verlenen - dit is ook mogelijk met een tijdslimiet.
U kunt ook een uitnodiging sturen via de app zodat anderen de KEYGARAGE sleutelbox kunnen bedienen met hun smartphone. U behoudt de controle en kunt autorisaties op elk gewenst moment beperken of intrekken. De sleutelkluis met stevige metalen behuizing is IP54 spatwaterdicht en kan in beschermde buitenruimtes worden geïnstalleerd.
Nieuwe naam - nieuwe app
Met de integratie van de KeyGarage™ 797 SMART Bluetooth® sleutelbox in de nieuwe ABUS One-app, is ook de productnaam veranderd in KEYGARAGE™ One 797. De eerder gebruikte HomeTec Pro Bluetooth®-app kan voorlopig nog gebruikt worden om de KEYGARAGE te bedienen.
 • Made in Germany
Toepassingsvoorbeeld - KeyGarage™ 797 SMART-BT

 

Technologieën

 • Stevige metalen behuizing biedt veilige opbergruimte voor sleutels en waardevolle spullen
 • Er passen maximaal 20 sleutels, maximaal 3 autosleutels of 30 plastic pasjes in de sleutelkluis
 • Er zijn 2 haken aanwezig voor het ophangen van sleutels of sleutelbossen
 • Slimme bediening en beheer van de KEYGARAGE met de gratis HomeTec Pro Bluetooth of ABUS One apps
 • Overzicht van het gebruik van de sleutelkluis in het overzichtelijke logboek van de app
 • Automatische vergrendeling na het sluiten van het vak
 • Verlicht toetsenveld voor gemakkelijke invoer van de cijfercode in het donker
 • LED voor statusmelding (ontgrendeld, vergrendeld, onjuiste PIN-code en batterij bijna leeg)
 • Batterijvak voor 2 x AA batterijen, van buitenaf toegankelijk

Toepassing en gebruik

 • Voor het veilig opbergen van sleutels of kleine waardevolle spullen voor bevoegde personen
 • Snelle en gemakkelijke toegang voor frequent wisselende groepen mensen (bijv. vakmensen, servicemedewerkers, vakantiegasten, klanten van autoverhuurbedrijven, zorgverleners)
 • Toegang verlenen via een individuele zescijferige cijfercode of via een uitnodiging op uw smartphone
 • Bevestiging met beugel voor flexibel en tijdelijk gebruik binnenshuis of in beschermde buitenruimte (bijv. op deurknoppen, leuningen of handgrepen)
 • Met grote opbergruimte binnenin voor het opbergen van hele sleutelbossen

Varianten

 • Kleur: zwart-zilver
 • 787 One: KEYGARAGE voor wandmontage

FAQ

Ja, dat is mogelijk. De Smart KeyGarage™ is IP54 getest en weerbestendig. Wij raden echter aan een beschutte buitenlocatie te kiezen.

Ja, de beugel en de schuimrubberplaat zijn als accessoires apart verkrijgbaar.

Nee, om een cijfercode te genereren, moet een Bluetooth®-Verbinding met de Smart KeyGarage™ aanwezig zijn. Alleen elektronische toegangstickets kunnen ook zonder Bluetooth®-verbinding via de app worden aangemaakt en verzonden. 

Nee, om het toegangsticket te kunnen inwisselen, moet een Bluetooth®-verbinding met de Smart KeyGarage™ gewaarborgd zijn. 

Nee, alleen de beheerder is gerechtigd om individuele cijfercodes toe te kennen. Wanneer de gebruiker een cijfercode aanmaakt, wordt deze automatisch gegenereerd. 

In principe wel, maar om veiligheidsredenen raden wij u aan niet te kiezen voor een eenvoudige reeks getallen. Bovendien wordt de code "000000" om veiligheidsredenen niet vrijgegeven en kan dus niet als openingscode worden gebruikt.

This is how to change the code on your Smart KeyGarage.

 

Ja, dit is verplicht aangezien alleen 6-cijferige codes worden geaccepteerd. Een 6-cijferige code zorgt voor een hoger veiligheidsniveau: Het staat een miljoen cijfercombinaties toe. Met een 4-cijferige code zouden er slechts 10.000 zijn. 

Er kunnen maximaal 28 verschillende gebruikers worden aangemaakt. Indien er meer dan 28 gebruikers worden aangemaakt, wordt de oudste gebruiker zonder machtiging voor de actuele periode automatisch gewist.

Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Indien een code is vergeten, moet een nieuwe worden toegekend. 

De HomeTec Pro-app werkt zowel op Android-toestellen als op smartphones met een iOS-besturingssysteem.

Download de gratis ABUS HomeTec Pro App voor iOS of Android.

In principe kan de Smart KeyGarage™ worden gebruikt met verschillende en meerdere eindapparaten. Dit is echter niet tegelijkertijd mogelijk omdat de "Multiconnect"-functie niet is geïmplementeerd. 

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Om duidelijk te maken dat de Smart KeyGarage™ is "gewekt", licht een witte LED kortstondig fel op wanneer hij wordt gewekt. 

Wanneer de Smart KeyGarage™ uitsluitend via code-invoer wordt bediend, heeft de batterij een levensduur van maximaal een jaar. Als de Smart KeyGarage™ uitsluitend via de app wordt bediend, heeft de batterij een levensduur tot tweeënhalf jaar. 

De batterijen kunnen snel en gemakkelijk worden vervangen omdat het batterijvak van buitenaf toegankelijk is. 

Zodra de capaciteit van de batterijen laag is, krijgt u vóór elk openen en sluiten van de Smart KeyGarage™ een melding via de LED-lampjes dat de batterijen binnenkort moeten worden vervangen: U kunt dit herkennen aan het oranje licht dat driemaal knippert. 

Unboxing: Smart KeyGarage 797 Bluetooth®
Assembly & activation
Add user and redeem invitation via smartphone
Add user and redeem invitation without smartphone

 

Specificaties
Aantal sleutels: 20
Afwerking: zwart-zilver
Beugel breedte b: 40 mm
Beugeldiameter d: 8 mm
Hoog f: 179 mm
Structuur: Technische tekening
Technische tekening
Aantal Cards: 30
Breedte a: 82,5 mm
Beugel hoogte c: 49 mm
diep e: 63 mm
Gewicht: 888 g
Loading ...