Staalkabel 1850

1850

De ABUS 1850 is een hoogwaardige staalkabel met lusuiteinden en kunststof coating voor flexibele beveiliging van uw waardevolle voorwerpen.

Alle varianten voor 1850
Kleuren voor 1850
Beschrijving

Het staalkabelslot 1850 is flexibel en veelzijdig.

Met een lengte van 185 centimeter biedt de spiraalkabel van ABUS royale mogelijkheden voor het beveiligen van uw waardevolle voorwerpen. Motor en de fiets kunnen gemakkelijk aan een hek of lantaarnpaal worden bevestigd. Ook de helm en andere accessoires vinden een veilige plaats. Nog een pluspunt: In opgevouwen toestand is de 1850 ruimtebesparend en gemakkelijk te vervoeren.
Om uw kostbaarheden flexibel te beveiligen, worden de twee lusuiteinden van de ABUS 1850 verbonden met een afzonderlijke beugel of hangslot. Als op zichzelf staande beveiliging of als aanvulling op uw bestaande beugelslot, hangslot of frameslot - het kan worden gebruikt om omvangrijke en meerdere voorwerpen tegelijk te beveiligen tegen diefstal of onbevoegd gebruik.
De kunststof coating van de staalkabel beschermt de oppervlakken tegen lakschade en krassen, zowel tijdens de aansluiting als tijdens het transport. De staalkabel is ook geschikt om tuingereedschap, tuinmeubelen, surfplanken, ladders en andere zaken in de tuin, thuis, in de vrije tijd en op het werk tegen diefstal te beschermen.

Technologieën

  • Hoge kwaliteit stalen spiraalkabel met aan beide uiteinden een oog
  • Kunststof coating beschermt frame tegen beschadigingen

Toepassing en gebruik

  • Extra beveilingskabel voor het vastzetten van verschillende onderdelen
  • Veelzijdige gebruiksmogelijkheden rondom huis, tuin, vrijetijd en werk

Tips

  • De "loop" kabel is uitstekend te combineren met ABUS beugel- en hangsloten
  • Kabelsloten kenmerken zich door hun flexibiliteit en lichte gewicht

Downloads

Algemene downloads:

Specificaties
alarmfunctie: Nee
Kleurontwerp: grey
kleur: zwart
Gewicht: 280 g
Loading ...