Slimme mensen, slimme sleutel verstopplaats

ontdek
Smarte Menschen, smartes Schlüsselversteck: die Smart KeyGarage © ABUS

Slim, eenvoudig, veilig Smart all around

Maak uw dagelijkse leven slimmer!
Apps vervangen de sleutelhanger. Sleutelloos, veilig en slim op weg.
U kunt zowel uw fietsslot als uw helm handsfree bedienen met uw mobiele telefoon. Of u kunt zelfs uw smartphone in een huissleutel veranderen.

Alles wat u altijd al wilde weten over SMART:
Hier vindt u alles over slimme producten bij ABUS. Wij hebben de slimme oplossing voor u! 
Wat betekent smart of slim eigenlijk en wat moet ik doen als de batterij van mijn mobiele telefoon leeg is? Wij beantwoorden de meest gestelde vragen in onze FAQ onderaan de pagina, of overeenkomstig op de subpagina's voor de producten.


Vaak gestelde vragen

Een product wordt als "slim" beschouwd als het informatie heeft over zijn eigen fabricageproces en in staat is om tijdens de fabricage- en gebruiksfase gegevens te verzamelen en mee te delen. 

Slimme voorwerpen die fungeren als interface tussen de virtuele en de reële wereld. Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende slimme ‘intelligente’ technologieën.

Met de Smart Switch-app kunt u eenvoudig uw contacten, instellingen, apps, foto's en meer overzetten van uw oude smartphone naar uw nieuwe Samsung Galaxy. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld een iPhone of een Blackberry had. U kunt met Smart Switch ook gemakkelijk een back-up maken van gegevens op een pc/Mac of een microSD-kaart.

Synoniemen: [1] slim, bekwaam, verfijnd, geestig, [2] gecultiveerd, opgeleid, geleerd, aantrekkelijk, chic, dapper, stijlvol, knap.
(en.wiktionary.org › wiki › smart)

Loading ...