WLX Pro Control Plus WLX Pro Control Plus wAppLoxx Pro Plus Control wAppLoxx Pro Plus Control

WLX Pro Control Plus

Digitale toegangscontrole voor bedrijven: online beschikbaar en geïntegreerd in draadloos netwerk. Softwarebeheer en app voor 160 deuren. Het elektronische sluitsysteem wAppLoxx Pro Plus.

Beschrijving

DIGITALE, DRAADLOZE SLUITTECHNIEK VOOR 160 DEUREN

Het elektronische sluitsysteem voor real-time toegangsbeheer in commerciële objecten en openbare gebouwen. De besturingseenheid Control beheert het draadloos in een netwerk opgenomen wAppLoxx Pro Plus-systeem, inclusief alle deurcilinders, andere componenten en de app. De geïntegreerde software wordt gratis meegeleverd. Bediening is online mogelijk (toegang op afstand) of via LAN, de gegevensoverdracht vindt altijd gecodeerd plaats via een beveiligde verbinding.
Uitgebreid, flexibel, goed georganiseerd
Eén besturing integreert tot 32 deurcomponenten en 6 draadloze repeaters in één systeem. Meer nodig? Combineer eenvoudig tot 5 besturingseenheden en schaal op naar 160 deuren (1:4 cascadering). De overzichtelijke sluitplanmatrix van de software beheert 1.000 gebruikers in 160 deurgroepen en 100 gebruikersgroepen.
Efficiënt softwarebeheer en app-bediening
Complexe toegangsvereisten voor gebouwen kunnen gemakkelijk worden ingesteld in de intuïtieve software. Sluitrechten en processen worden hier direct gecontroleerd, gewijzigd en bewaakt - alle wijzigingen worden met een druk op een knop overgenomen (sterk presterend real-time beheer). Het systeem is ontworpen voor de integratie van 2 alarmsystemen (EMA) voor de de-/activering direct bij de deur en voor 10 IP-camera's voor toegangsverificatie via videobeelden. Populair: De app verandert elke smartphone in een sluitmedium
Dit maakt wAppLoxx Pro Plus tot het optimale sluitsysteem voor bedrijven en de publieke sector.

Voordelen van het product

  • Centrale besturingseenheid van het draadloze wAppLoxx Pro Plus-systeem
  • Geïntegreerde software voor de programmering en het beheer van het sluitsysteem van maximaal 1.000 gebruikers (wAppLoxx Pro Plus Manager)
  • Mogelijke bedrijfsmodi: offline, lokaal netwerk en online met internetverbinding
  • Tot 32 draadloze deurcomponenten kunnen worden geïntegreerd per WLX Pro Control Plus en met een maximum van telkens 6 WLX Pro Repeaters
  • Uitbreiding van het systeem door het combineren van maximaal 5 besturingseenheden tot een totaal van 160 WLX Pro-deurcomponenten
  • Toewijzing van sluitbevoegdheden in de sluitplanmatrix voor maximaal 160 deurgroepen en 100 gebruikersgroepen
  • Flexibele toegangsvrijgave - zelfs van onderweg - voor alle wAppLoxx Pro-deurcomponenten via app (iOS/Android)
  • Aansturing van max. 2 inbraakalarmsystemen of 2 veiligheidszones direct bij de deur (gedwongen beveiliging tegen vals alarm) evenals integratie van max. 10 ABUS IP-camera's voor toegangsverificatie (livebeeld in de app)
  • Automatische verstrekking van software-updates

Downloads

Specificaties
Aansluitingen: Relais 1-4: 30 V DC, 2 A,ingangen 1-6: 0V/12V / 0,1A max.
Afmetingen: 277 × 247 × 53 mm
Behuizingmateriaal: kunststof
Codering: AES 128-bit
Kleur: wit
Korte benaming artikel: WLX-PP-CTRL
Milieuomstandigheden: max. 80 % rel. luchtvochtigheid, niet condenserend, binnenshuis gebruik
Protocol- en tijdfunctie: Ja
Radiofrequentie: 868,3 MHz
Sluitmedia: 1000
Stroomopname: 500 mA
Voedingsspanning DC: 1,5 A / 12 V
Zendbereik: Binnentoepassingen: 30 m in open veld: 100 m
Benodigde accessoires
Loading ...